Over Marco en Kim Ooms

Bij wie kom je onthaasten?

Een gastverblijf starten op ons erf was onze droom. We wilden een plek realiseren waar je met je lievelingsmensen, weg van de drukte een onvergetelijke tijd kan beleven en mooie herinneringen kan maken. Klein detail; de droom was er wel ‘ons erf’ was er nog niet. Na een zoektocht door Nederland werden we niet alleen verliefd op een woonboerderij in de Achterhoek maar ook op de streek.

In 2022 zijn we met ons gezin verhuisd en maakte we de oversteek van West naar Oost Nederland. Niet alleen om onze droom werkelijkheid te laten worden maar ook om zelf te onthaasten. Na een grote verbouwing ontvingen we in juli 2023 onze eerst gasten. De reacties van gasten op de Boerderijlodge zijn lovend!

We zijn best trots op deze fijne plek waar je kan onthaasten, opladen en privé wellness tot je beschikking hebt. We vinden het geweldig om onze gasten kennis te laten maken met de rust, stilte en natuur van de Achterhoek. En niet te vergeten de spelende eekhoorns in de tuin.

Naast de rust is hier zoveel te zien en te ontdekken. Wij genieten van de kleine dingen met elkaar en vinden het fijn om te fietsen of te wandelen.
We maken op vrijdag een rondje over de gezellige markt of bezoeken het Wildpark in Anholt.

Op zondag halen we verse broodjes bij de bakker in Duitsland om het vakantie-gevoel-in-eigen-dorp compleet te maken.

Kom je ook onthaasten in de Achterhoek?

Marco en Kim Ooms

Beleving van onze gasten

Wat een heerlijke en gezellige plek

Wat een heerlijke en gezellige plek. Kim en Marco zijn beschikbaar als je vragen hebt. De hottub was heerlijk en de omgeving rustig waar je fijn kunt wandelen. Wij komen zeker een keer terug.

Asma

Een fantastische ervaring!

Een fantastische ervaring! Kim en Marco zijn zeer vriendelijk en deden er alles aan om ons thuis te laten voelen. ’t Koetje was heel gezellig en netjes. We raden een bezoek zeker aan.

Kay